Agenda

CURS 2015 - 2016

1r TRIMESTRE

• Divendres 2 d’octubre: primer assaig del curs

• Divendres 9 d’octubre: assaig

• 14 i 15 de novembre: Cap de setmana de treball a l’Alberg de Coma-Ruga

• Divendres 4 de desembre (la Puríssima): no hi haurà assaig

• (TOTS) divendres 11 de desembre: assaig normal al nostre local.

· (TOTS) dissabte 12 de desembre, de 10h a 13h: assaig General amb tota la família de la Coral Sant Jordi al (c/ de la Palla, 10 - al costat de la Catedral de BCN) 

· (TOTS) divendres 18 de desembre: assaig normal al nostre local.

· (TOTS) diumenge 20 de desembre a les 18:30h a l'Església de Sant Felip Neri (Pl. Sant Felip Neri, s/n - Barri Gòtic), Concert de Nadal de la Família Coral Sant Jordi ( Els nens i nenes cal que hi siguin a les 17h)
Preu de l'entrada: 5 Euros a benefici de "Xamfrà, Centre de música i escena del Raval"
A part hi haurà una bústia per deixar un donatiu superior, si ho considereu oportú. Us enllacem la seva web per tal de què us pugueu informar de la importantíssima tasca que estan realitzant: http://xamfra.net/

· (GRANS) diumenge 27 de desembre, a les 18:00h: Concert a Castellbisbal, a l’Auditori “Els Costals” Els nens i nenes cal que hi siguin a les 16.30h)


2n TRIMESTRE· (TOTS) divendres 15 de gener 2016: reprenem els assajos a l'hora i lloc habituals

· (TOTS) divendres 22 de gener de 2016: Cantata de Nadales al Casal d'Avis Mossèn Vidal del C/Bigai, 12 de Barcelona (horari habitual d'assaig) 

· (GRANS) diumenge 24 de gener, 18:30h: Concert a Molins de Rei (pendent de saber a quina hora cal ser-hi)

• Diumenge 20 de març 2016: Concert d’homenatge de la Família Sant Jordi a Maria Martorell  a l’Auditori de Barcelona


3r TRIMESTRE

• 9 i 10 d’abril: 49a Trobada del SCIC – Cap de setmana en casa de colònies (grup de Mitjans i Grans)

• Dissabte 11 de juny 2016 (tarda i vespre): CONCERT - CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DE L’ESPURNA!!!
Cap comentari:

Publica un comentari

Com va començar tot...

L'estiu de 1966, veient la llarga llista de nens que volien cantar a L'Esquitx, vàrem decidir organitzar un nou grup, dirigit per la Isabel Caballé i la Mercè Fiol. Començàrem l'octubre d'aquell mateix any, amb el nom de "L'Esquitx de Lesseps", ja que assajàvem en aquella parròquia. A partir del curs 1968-1969 ens vàrem dir L'Espurna. En principi érem dos grups. Actualment, en som 4, perquè el 1977 es va fundar el nostre Cor juvenil. Amb motiu del XVè aniversari de la nostra entitat, varem fundar la Coral de Pares, avui Mata de Jonc. Activitats i concerts L'Espurna, juntament amb altres cors, té l'honor de ser coral fundadora del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). Les nostres veus s'han pogut sentir per molts indrets de Catalunya, com també a less Ille Balears, al País València i a Madrid. L'estiu del 1998 vam fer un viatge per Alsàcia i en vam obtenir molt bones crítiques. L'Espurna ha col·laborat amb formacions tan importants com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) o l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i ha participat en estrenes i obres importants