dilluns, 25 d’abril del 2016

UN CONCERT ESPECIAL AMB UNIFORMES NOUS

L'Esquitx i L'Espurna, des d'ara, vesteixen de vermell! I és que si us fixeu en els uniformes de concert de la família Coral Sant Jordi, veureu que aquest color hi és per tot arreu, els petits de la casa no podiem ser menys!

El passat 20 de març vam fer un concert molt especial a l'Auditori i vam trobar que era molt bona ocasió per estrenar els uniformes nous (unes samarretes que han portat algun maldecap als directors...).
Com les dues corals infantils que els lluïm, els nous uniformes son iguals però diferents:


a més tenen un petit secret: no volíem perdre les caretes cantaires dels nostres logotips, així que les hem amagat en un raconet de la samarreta... a veure si descobriu quin! Ja teniu feina pel proper concert que ens vingueu a escoltar!.


Al final del concert estàvem tots contentíssims tant pel resultat musical (cantar a l'Auditori és un luxe i un plaer, la sala Oriol Martorell sona de meravella!) com pel que va representar: un homenatge de tota la Família Sant Jordi (i els bons amics de la coral infantil de Can Ponsic, l'Arc) a la Maria Martorell quan feia un any de la seva mort.


Tots els participants del concert a la sala Oriol Martorell de l'Auditori.
Cantaires de l'Esquitx i l'Espurna amb els uniformes nous.Per tot plegat el concert del 20 de març va ser molt especial i tant els cantaires com el públic se'n van endur un bonic record, senzill i dolç, com era la Maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com va començar tot...

L'estiu de 1966, veient la llarga llista de nens que volien cantar a L'Esquitx, vàrem decidir organitzar un nou grup, dirigit per la Isabel Caballé i la Mercè Fiol. Començàrem l'octubre d'aquell mateix any, amb el nom de "L'Esquitx de Lesseps", ja que assajàvem en aquella parròquia. A partir del curs 1968-1969 ens vàrem dir L'Espurna. En principi érem dos grups. Actualment, en som 4, perquè el 1977 es va fundar el nostre Cor juvenil. Amb motiu del XVè aniversari de la nostra entitat, varem fundar la Coral de Pares, avui Mata de Jonc. Activitats i concerts L'Espurna, juntament amb altres cors, té l'honor de ser coral fundadora del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). Les nostres veus s'han pogut sentir per molts indrets de Catalunya, com també a less Ille Balears, al País València i a Madrid. L'estiu del 1998 vam fer un viatge per Alsàcia i en vam obtenir molt bones crítiques. L'Espurna ha col·laborat amb formacions tan importants com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) o l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i ha participat en estrenes i obres importants