dimarts, 28 de juny del 2016

S’OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS AL COR INFANTIL L'ESPURNA DE LA CORAL SANT JORDI PER AL CURS 2016-2017

El cor infantil de la Coral Sant Jordi,  L’Espurna, obre el període d’inscripcions per al curs 2016-2017.

Els requisits per formar part d’aquest cor són tenir interès, compromís i ganes de formar part d’un projecte col·lectiu en què es treballa el cant coral amb rigor i intentant buscar la qualitat musical en totes les seves actuacions.
Tots els grups compten amb la direcció de professionals amb una llarga trajectòria en el camp de la direcció coral i la pedagogia musical. 
Les activitats que es realitzen normalment, a part dels assaigs setmanals, són:
- Concert de Nadal amb la Coral Sant Jordi
- Concerts per tot Catalunya
- Intercanvis amb altres corals (nacionals i internacionals)
- Participació en trobades i festivals a escala nacional i internacional

L’Espurna és membre fundador del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya i participa regularment en les seves activitats. El curs vinent celebraà el 50è aniversari.
S’obren places per a tots els seus grups:
  • Petits: de 4 a 7 anys
  • Mitjans: de 8 a 10 anys
  • Grans: d’11 a 17 anys
Horaris i lloc d’assaig del cor:
  • Divendres, de 17.30 a 19.00 h, al carrer de Madrazo, 92 (entre els carrers d’Aribau i Muntaner)
Formularis d’inscripció:  http://goo.gl/forms/8txzHU9Vjj
Més informació i contacte:  lespurna@coralsantjordi.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Com va començar tot...

L'estiu de 1966, veient la llarga llista de nens que volien cantar a L'Esquitx, vàrem decidir organitzar un nou grup, dirigit per la Isabel Caballé i la Mercè Fiol. Començàrem l'octubre d'aquell mateix any, amb el nom de "L'Esquitx de Lesseps", ja que assajàvem en aquella parròquia. A partir del curs 1968-1969 ens vàrem dir L'Espurna. En principi érem dos grups. Actualment, en som 4, perquè el 1977 es va fundar el nostre Cor juvenil. Amb motiu del XVè aniversari de la nostra entitat, varem fundar la Coral de Pares, avui Mata de Jonc. Activitats i concerts L'Espurna, juntament amb altres cors, té l'honor de ser coral fundadora del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). Les nostres veus s'han pogut sentir per molts indrets de Catalunya, com també a less Ille Balears, al País València i a Madrid. L'estiu del 1998 vam fer un viatge per Alsàcia i en vam obtenir molt bones crítiques. L'Espurna ha col·laborat amb formacions tan importants com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) o l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i ha participat en estrenes i obres importants